Velkommen til JUFC

Velkommen i Jægerspris Underducks FC

Jægerspris Underducks FC ønsker at være et attraktivt sted, hvor børn/unge og forældre samles om en interesse sammen med børnenes/de unges klassekammerater, venner og forældre.

Vi er en breddeklub

Floorball er en holdsport, og vi som klub vil ramme helheden og bredden. Dette gælder i alle henseender af vores sport, både til træning og til kampe/stævner. Sporten må aldrig blive en strid om prestige og kun gavne enkelte.

Information om klubben

Al generel information om klubben, såsom kontaktoplysninger om bestyrelse, udvalg og trænere/ holdledere, træningstider o.lign. findes på klubbens hjemmeside www.underducks.dk se under ”klub info”.

Indmeldelse og kontingent

Indmeldelse i klubben og betaling af kontingent sker online via Holdsport (trænerne står for oprettelse på Holdsport)

Gratis prøveperiode

Klubben tilbyder at man gratis kan prøve op til 4 gange, hvor man låner stav – derefter skal man betale kontingent og derefter forventes at man køber sit eget udstyr.
- Til børn, har klubben en opstartspakke, i samarbejdet med Copenhagen Floorball Center, bestående af stav, stavtaske, drikkedunk og svedbånd til 400,- (kontakt Sandie ang. køb)

Forældrehenvendelser

Forældrehenvendelser skal ske til træneren/holdlederen. Træneren/holdlederen vil kontakte bestyrelsen ved større problemstillinger.

Holdindplacering

Man bliver placeret på holdet, der passer til ens årgang, ved tvivl kontakt træneren for det pågældende hold eller bestyrelsen.

Forældreindsats

Klubben har en forventning om, at de forældre, der ønsker at deres børn spiller floorball i Jægerspris Underducks FC, alle giver et bidrag til, at klubben kan fungere. Det er ikke ensbetydende med at vi forventer at alle skal være trænere, men en forventning om at de der ikke har tid, lyst eller evner som trænere, vil yde en indsats i anden sammenhæng, til gavn for klubbens og holdenes virke. Dette kan f.eks. være praktisk hjælp i forbindelse med enkeltarrangementer, stævner og eller i forbindelse med vedligehold af klubbens faciliteter.

Jægerspris Underducks FC´s ledere vil ved sæsonstarten være behjælpelige med at starte holdene op, samt at danne netværk mellem forældrene, således at arbejdet vedr. de enkelte årgange/hold bliver organiseret.