Generelt om Landsstævnet

Selve landsstævnet foregår i Frederikshavn og er en kæmpe floorball-begivenhed med masser af spil og sjov for vores ungdomsspillere. Landstævnet har lavet deres egen hjemmeside med oversigt over puljer, haller, praktiske oplysninger mv. - den finder du her.

Herudover finder du flere nyheder på Landsstævnets facebookside der er vist nedenfor.

Vi har lavet vores egen oversigt over vores tilmeldte hold som du kan finde her.

Nedenfor finder du en række nyttige informationer om selve stævnet. Informationer om overnatning har vi placeret på sin egen side her.

Har du praktiske spørgsmål omkring vores deltagelse i landsstævnet kan du altid kontakte Carina på tlf.: 23952013.

Adresser

Adresseoplysninger på hallerne/banerne:

• Arena Nord, Rimmens Allé 37, 9900 Frederikshavn
  • Abildgård Hallen, Abildvej 20, 9900 Frederikshavn

Alle minibanehold U9 og U11 spiller i Arena Nord

U11 hold og U15 på stor bane spiller både i Arena Nord og i Abildgård Hallen.

Landsstævnet på Facebook

Premium indhold
For at vise dette indhold skal klubben opgradere til Premium.

Mad under stævnet

Medbragt mad må ikke nydes i cafeteriet på Abildgardskolen.

Hvis man under landsstævnet i Frederikshavn, ønsker at spise et måltid i landstævnets kantine, er det muligt at bestille mad billetter.

Dette skal bestilles senest ugen før Landsstævnet.

Frokost billet - 65kr

Lørdag aften - 85kr.

Morgenmad – 45Kr.

Husk at angive om du bestiller til lørdag eller søndag!!

På mail t-d-c@tdcadsl.dk

Øvrige oplysninger

Udlevering af armbånd foregår i Arena Nord fredag fra kl.16.00 til 22.00 samt Arena Nord lørdag fra kl. 07.00.

Såfremt der måtte være yderligere spørgsmål, kontakt da Thorkild Christoffersen tlf. 60 22 04 79 eller

Email:t-d-c@tdcadsl.dk

Der vil være mulighed for at bade i hallerne og skoler, også for forældre og ledere.

Turneringsreglement

Spilledragt farver:

Mødes to hold med ensfarvede spilledragter, er det udeholdets pligt at skifte spillerdragt til anden farve. (der forefindes overtrækstrøjer ved dommerbordet)

Udeholdet er det hold der står anført sidst i kampplanen.

Ordinær spilletid:

Stor bane:

For U11 (stor bane), U13 og U15 gælder, at der spilles kampe á 2 x 12 min. Efter 1. periode er der pause på 1 min. Kamptiden stoppes kun på dommeres opfordring, ikke ved målscoring og ikke i de sidste 3 minutter af kampen. Dommerne vil, af hensyn til hurtigere kampafvikling, ikke bruge tid på at registrere målscorer og assist. I alle indledende kampe har man ikke ret til timeout.

I finalekampe på stor bane stoppes spilletiden efter normale spilleregler, dvs. også ved mål og i de sidste 3 minutter af kampen. Derudover har hvert hold ret til en timeout.

Lille bane:

For U11 (lille bane) & U9, U7 og U5 gælder, at der spilles kampe á 2 x 7 min. Efter 1. periode er der pause på 1 min.

Så længe et hold er bagud med 3 mål eller mere må dette have en ekstra spiller på banen.

Pigehold mod drengehold: Spiller renepigehold mod drengehold må pigeholdet sætte en 4. spiller på banen. Samme gælder hvis man kun er et U5 hold, der spiller i U7 rækken.

Placering ved pointlighed:

Slutter et eller flere hold på samme point i en pulje afgøres placeringen efter følgende regler:

* Point indbyrdes kampe

* Måldifference indbyrdes kampe

* Måldifference i SAMTLIGE kampe (dvs. også i matcher mod andre i puljen)

* Antal scoret mål i SAMTLIGE kampe.

* Lodtrækning

OBS:

Afgørelse af kvalifikationskampe og finalekampe:
På stor bane, U11, U13 og U15: Er der ikke fundet en vinder efter den ordinære spilletid, spilles der op til 5min. sudden victory. Er der herefter ikke kommet en afgørelse, skal der foretages straffeslagskonkurrence med 5 spillere på hvert hold (kampe der spilles som Kleinfeldt, skyder kun 3 straffeslag hver). Er der stadig ikke fundet en vinder skiftes holdene til at skyde en gang hver, indtil vinderen er fundet.

Mini bane U05, U07, U09 og U11:

Er der ikke fundet en vinder efter den ordinære spilletid, spilles der op til 3min. sudden victory. Er der herefter ikke kommet en afgørelse, skal der foretages straffeslagskonkurrence. En spiller fra hvert hold skiftes til at skyde på mål uden målmand indtil der er fundet en vinder. Straffesalget tages fra midten af banen.

Straffeslaget skal udføres efter samme regler som frislag - d.v.s. trækskud må ikke benyttes. Ved brug af trækskud betragtes forsøget som misbrugt.